Om os

Det Franske Conditori laver brød, kager og konditori i den klassiske og traditionelle franske ånd. Der lægges vægt på kunsthåndværket, kvalitet og håndværksmæssig høj standard og kun de bedste råvarer fra håndplukkede leverandører benyttes. Langt størstedelen af alle produkter laves stadig på “den gode gammaldags måde”.

Vores Mission er: Tilbage til rødderne med finere fransk konditori, godt fransk inspireret brød, godt håndværk, passion, gode råvarer og en service som man husker det fra gamle dage!

Velkommen

Det Franske Conditori

+45 35 35 15 46

H. C. Ørstedsvej 44,
1879 Frederiksberg

Vores produkter

Godt fransk inspireret brød

DFC_Bread3_350x350

Brød, boller, flûtes i lyst og mørkt, groft og fint, med og uden kerner, croissanter med og uden chokolade, wienerbrød og meget mere.

Finere fransk konditori

DFC_kager_7119_350x350

Gateau (kager) i alle tænkelige udgaver, tærter, roulader, flødeboller, mousser, småkager, konfekt og chokolade i alle afskygninger.

Ud-af-huset

DFC_Prociutto_350x350

Frisksmurte sandwichs med lækkert pålæg i friskbagte sandwich baguettes, receptions- og fest buffeter, delikatesser, kanapéer, tapas samt naturligvis kage- og chokoladekreationer

Mød teamet

Camilla Olsen(Indehaver)

Camilla Olsen er gift med Henrik Jonsbak og overtog i 1995 butikken sammen med Henrik.

Camilla var drivkraften bag den nænsomme restauration af butik og facade, der gør at butikken er fuldstændig up-to-date uden at have tabt det klassiske præg.

Henrik Jonsbak(Indehaver & Bagermester)

Henrik Jonsbak er tredje generations bager og overtog i 1995 butikken efter sin far.

Henrik sikrer kontinuerlig udvikling i sortimentet og at fransk inspireret brød og bagværk igen bliver butikkens varemærke.